Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2013 22:29

Και πάλι πρώτο στη μάχη της δασοπυρόσβεσης στην Αθήνα το Β΄ΣΣ, το οποίο καταργεί το ΓΕΕΘΑ!

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σινούκ  με πυροσβεστικό κουβά, αλλά και άνδρες των δυνάμεων που ανήκουν στο Β΄ΣΣ τέθηκαν, για μια ακόμη φορά, μπροστάρηδες στην δασοπυρόσβεση σε φωτιές στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

Αυτό το Β΄ΣΣ, το οποίο επιχειρεί με τις μονάδες του σε κάθε έκτακτη ανάγκη, από δασοπυρόσβεση, μέχρι επιχειρήσεις διάσωσης σε νερό και στεριά, θέλει να καταργήσει η ηγεσία του ΓΕΕΘΑ.

Απορίας άξιον το πώς ανέχεται το γεγονός  η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου. Το Β΄ΣΣ είναι παράγοντας σταθερότητας , τόσο ως αποτρεπτική δύναμη κάθε εξωτερικής επιβουλής, όσο και ας αρωγός των πολιτικών δυνάμεων σε έκτακτες περιπτώσεις.

Ελπίζουμε ότι θα πρυτανεύσει η λογική στην κυβέρνηση Σαμαρά και θα ανακληθεί η προηγούμενη απόφαση του ΚΥΣΕΑ και το Β΄ΣΣ δεν θα διαλυθεί στις 29 Νοεμβρίου.

Εκτός αν θέλουν, για να είναι αρεστοί στον κ. Σαμαρά οι στρατηγοί του Πενταγώνου, να το μεταφέρουν και αυτό στην ...Καλαμάτα, φοβούμενοι αποβατική ενέργεια του ...Χαιρεντίν Μπαρμπαρόσα!

Διαβάστηκε 120 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Πιστεύετε ότι οι επόμενες δημοτικές εκλογές, τον Μάιο του 2014, πρέπει να γίνουν με ενιαίο ψηφοδέλτιο χωρίς χρίσματα, για μεγαλύτερη αποπολιτικοποίηση της διαδικασίας;