ΝΙΣΣΑΝ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014 09:19

Σκληρή επίθεση Καραμπατζού σε Φουντούλη: Όπου σταθεί κι όπου βρεθεί κατηγορεί τη δημοτική αρχή…

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Φουλ επίθεση εναντίον του (απόντος) Γιώργου Φουντούλη έκανε στην (από αναβολή) δευτεριάτικη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος Τάσος Καραμπατζός, αναφορικά με τα όσα ο πρόεδρος του Βαένι δήλωσε σε βάρος της δημοτικής αρχής για τη μη στήριξη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Νάουσας. Ο κ. Καραμπατζός έκανε λόγο για δημιουργία εντυπώσεων, ενώ απαντώντας σε δηλώσεις του κ. Φουντούλη ότι δήθεν ο δήμος Λαμίας ενίσχυσε την ομάδα της πόλης του με 60.000 ευρώ και ο δήμος Νάουσας μόνο με 5.000, τόνισε:

«Για έργα στο ΔΑΚ της πόλης της Λαμίας ήταν τα 60.000, όχι για την ομάδα», ενώ επικαλέστηκε συνομιλία του με τον δήμαρχο Λαμίας για το θέμα. Ο δήμαρχος Νάουσας πρόσθεσε ότι δαπάνες ενίσχυσης ομάδων δεν εγκρίνονται από την επίτροπο, παρά μόνον για εκδηλώσεις («150.000 ευρώ έδωσε ο δήμος στις 80 ομάδες της περιοχής», τόνισε), καλώντας «αυτούς που διαχειρίζονται με ευκολία τις συνεισφορές των δημοτών να βάλουν οι ίδιοι πρώτα το χέρι στην τσέπη τους».

 

«Λυπάμαι για τον συνάδελφο που όπου σταθεί κι όπου βρεθεί φροντίζει να κατηγορεί τη δημοτική αρχή», είπε κλείνοντας ο κ. Καραμπατζός.

Διαβάστηκε 376 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ