ΝΙΣΣΑΝ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
Τρίτη, 05 Αυγούστου 2014 11:09

Κατασχετήρια σε πρώην εργαζόμενους των 3-5 Πηγαδιών για το ατύχημα με τον νεκρό στο χιονοδρομικό το 2010. Σύσκεψη για τη λύση του προβλήματος

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αναστάτωση προκάλεσαν σε πρώην εργαζόμενους του χιονοδρομικού κέντρου των 3-5 Πηγαδιών κατασχετήρια που άρχισαν να καταφθάνουν μετά την πολύμηνη μη εκπλήρωση της υποχρέωσης από την πλευρά του χιονοδρομικού για μηνιαία αποζημίωση 850 ευρώ στη χήρα του 25χρονου που έχασε τη ζωή του στο χιονοδρομικό κέντρο τον Δεκέμβριο του 2010. Παρά το ότι η υπόθεση νομικά πήγε καλά ποινικά (τον Νοέμβριο ακολουθεί αστική διαδικασία) για την πλευρά του χιονοδρομικού κέντρου, με αμετάκλητη απαλλαγή της ευθύνης των έξι εργαζομένων και εκπροσώπων του δήμου (και στον Άρειο Πάγο), η συνεχιζόμενη νομική πίεση (αγωγή, ασφαλιστικά μέτρα κ.ά.) από την πλευρά του δικηγόρου της χήρας, αλλά και η μη τήρηση από τον περασμένο Νοέμβριο της δικαστικής απόφασης για την προσωρινή καταβολή των 850 ευρώ ως διατροφή (που προήλθε λόγω της λύσης της ΤΑΒ και της μη δυνατότητας πληρωμής, την ίδια ώρα που ο δήμος δεν νομιμοποιείται να πληρώσει τα χρήματα), οδήγησε στην αποστολή των κατασχετηρίων σε υπαλλήλους του χιονοδρομικού κέντρου.

 

Από την πλευρά του δήμου και του πρώην χιονοδρομικού, που βρίσκεται σε εκκαθάριση, γίνονται προσπάθειες να δοθούν κάποια χρήματα στη χήρα για να μην προχωρήσουν οι κατασχέσεις, που εκτιμάται ότι θα ευοδωθούν. Επίσης, το θέμα θα απασχολήσει τις επόμενες μέρες σύσκεψη της δημοτικής αρχής, παρουσία και του νέου δημάρχου Νίκου Κουτσογιάννη.

Διαβάστηκε 1760 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις