Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2014 13:50

Η προσβολή του κονκλαβίου της ΝΔ στους Μακεδόνες: Ψηφίζουμε για περιφερειακές εκλογές και όχι για δήμαρχο Θεσσαλονίκης!

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τελικά φαίνεται πώς το κομματικό κονκλάβιο της ΝΔ στην "Συγγρού" έχει βαλθεί να καταρρακώσει ακόμη περισσότερο δημοσκοπικά το κυβερνών κόμμα, αλλιώς δεν μπορούν να εξηγηθούν με φυσιολογικό τρόπο οι παλινδρομήσεις του "ιερατείου" της, αναφορικά με την υποψηφιότητα του επικεφαλής του συνδυασμού για τις περιφερειακές εκλογές στην Κεντρική Μακεδονία. 

Είναι ασέβεια λοιπόν και μέγιστη προσβολή για όλους εμάς τους Μακεδόνες να γινόμαστε μέρος στο γαϊτανάκι των υποψηφιοτήτων της ΝΔ στον δήμο Θεσσαλονίκης. Προσωπικά πιστεύω ότι ποσώς ενδιαφέρει την συντριπτική πλειοψηφία των Μακεδόνων της Ημαθίας, της Πιερίας, της Πέλλας, του Κιλκίς, των Σερρών και της Χαλκιδικής, το ποιος θα εκλεγεί δήμαρχος Θεσσαλονίκης και ποιος θα αντιμετωπίσει τον Γιάννη Μπουτάρη.

Αν υπήρχε έστω και η ελάχιστη σοβαρότητα στο κομματικό της επιτελείο, η επιλογή έπρεπε να είχε γίνει πολλούς μήνες πριν, ώστε να μπορεί ο υποψήφιος να αναζητήσει τους συμβούλους τους με άνεση χρόνου και όχι 100 μέρες πριν τις εκλογές.

Να μην ξεχνάμε φυσικά ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας υπήρξε προσωπική επιλογή του Αντώνη Σαμαρά στις εσωπαραταξιακές διαδικασίες, μετά την έκπτωση του Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Ο κ. Τζιτζικώστας, από την στιγμή που δεν ειδοποιήθηκε αλλιώς σε εύθετο χρόνο, έχει το απόλυτο δικαίωμα, αλλά και την υποχρέωση απέναντι στον συνδυασμό του να είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου του.

Η δική μου εκτίμηση είναι ότι η ΝΔ θα τον στηρίξει. θέλοντας και μη. Η υποψηφιότητα του εβδομηντάρη πλέον κ. Ιωαννίδη μόνο ως ρετρό μπορεί να χαρακτηριστεί και θα καταβαραθρωθεί στην πράξη. Αν αυτό δεν το αντιλαμβάνονται οι κομισάριοι του πολιτμπιρό του κ. Παπαμιμίκου και αν θεωρούν τους Μακεδόνες ως κάφρους που θα ανταλλάξουν την ψήφο τους για  τα επικοινωνιακά τους  καθρεφτάκια ( σ.σ δυστυχώς για αυτούς η νέα γενιά ελάχιστα ξέρει, πλην Γκάλη, για την μπασκετική δεκαετία του 80!) πλανώνται πλάνην οικτράν.

Καιρός να συνέλθουν. Αλλιώς η...σφαλιάρα που θα τους έρθει θα είναι τεράστια!

Θόδωρος Ελευθεριάδης

 

 

Διαβάστηκε 368 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ