Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2015 11:57

Επίσημη επίσκεψη διοικητή της 247 περιφέρειας Inner Wheel στον όμιλο Βέροιας

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πραγματοποιήθηκε στις 17 Νοεμβρίου η επίσημη επίσκεψη της Διοικητού της 247 Περιφέρειας I.W. Ελλάδος Γιάννας Γραβιά – Καλύβα στον Όμιλο I.W. Βέροιας στην πιτσαρία «ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ» παρουσία μελών και φίλων του Ομίλου.

 

Σε μια όμορφη στολισμένη αίθουσα με τα λάβαρα των 17 Ομίλων I.W. Ελλάδος, την ελληνική σημαία και το λάβαρο του Ομίλου I.W. Βέροιας.

Οι πρασινάδες με τα μανταρίνια και τις πορτοκαλί και πράσινες χαρτοπετσέτες και τα χρυσά κουκουνάρια και ρόδια πάνω σε κλαδιά από έλατα συμπλήρωσαν την όμορφη διακόσμηση και προδιέθεταν για τα Χριστούγεννα που πλησιάζουν.

Η συνάντηση ξεκίνησε με την καθιερωμένη προσευχή από την Διοικητή και στη συνέχεια η Προδιοικητής Βιβή Ιατροπούλου αφού καλωσόρισε την Διοικητή Γιάννα καθώς και την Γραμματέα της Περιφέρειας Μαρία Μουστάκα που τη συνόδευε μαζί με τους Ροταριανούς συζύγους τους, αναφέρθηκε στη δημιουργία του Ομίλου I.W. Βέροιας στα 17 χρόνια ύπαρξής του και στη μεγάλη προσφορά του.

Ακολούθησε το καλωσόρισμα της Προέδρου του Ομίλου I.W. Βέροιας Μαριάννας Τσορμπατζίδου η οποία έδωσε και τον λόγο στην Διοικητή για την επίσημη ομιλία της.

Η Διοικητής Γιάννα αφού παρουσίασε το βιογραφικό της αναφέρθηκε στο Συνέδριο της Περιφέρειας που θα πραγματοποιηθεί στις 4-5 Μαρτίου 2016 και στην φιλοξενία της Προέδρου του Διεθνούς Inner Wheel Charlotte de Vos, η οποία θα παραμείνει στην Ελλάδα μέχρις τις 8 Μαρτίου 2016, ζήτησε από τα μέλη του Ομίλου I.W. Βέροιας να στείλουν τις προτάσεις τους εγκαίρως και τις τυχόν υποψηφιότητες για το Δ.Σ. της Περιφέρειας.

Επίσης αναφέρθηκε στη συμμετοχή αρκετών μελών της Ελληνικής Περιφέρειας στο Παγκόσμιο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στις 7 – 9 Μαΐου 2015 στη Κοπεγχάγη της Δανίας και στο πόσο σημαντική είναι μία πολυπληθής συμμετοχή σε παγκόσμια συνέδρια με προτάσεις τεκμηριωμένες.

Τέλος, ζήτησε από τα μέλη του Ομίλου I.W. Βέροιας να προσπαθήσουν να αυξήσουν τον αριθμό των μελών τους με νέα πρόσωπα που θα κρατούν τον Όμιλο και κατ’ επέκταση την Περιφέρεια της Ελλάδας δυνατή για την προώθηση των Ινεργουϊλικών δραστηριοτήτων τους και σκοπών.

Μετά την ανταλλαγή δώρων και των καθιερωμένων φωτογραφιών ακολούθησε δείπνο με γλυκά προσφερόμενα από την Πρόεδρο του Ομίλου Μαριάννα Τσορμπατζίδου και την τέως Γραμματέα της Περιφέρειας Βιβή Γκουντή.

 

Μία πολύ όμορφη βραδιά με την Διοικητή Γιάννα πέρασαν τα μέλη του Ομίλου I.W. Βέροιας με πολύ ΑΓΑΠΗ και ΦΙΛΙΑ υποσχόμενες ότι θα ακολουθούν πάντα το σύνθημα της φετινής Ινεργουιλικής χρονιάς «ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ & ΕΝΩΜΕΝΕΣ».

Διαβάστηκε 101 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ