Τρίτη, 20 Μαΐου 2014 16:53

Τάσος Καραμπατζός: Άλλο ένα σκόπιμο επικοινωνιακό παιχνίδι του κ. Κουτσογιάννη

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(31 ψήφοι)

    Ο κ. Κουτσογιάννης με δελτίο τύπου που σκόπιμα αναρτήθηκε σήμερα στα ΜΜΕ, προσπάθησε να παρουσιάσει και να μετατρέψει την πρόσκληση που απευθύνθηκε ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ από τον τηλεοπτικό σταθμό TV100, σε δική του πρωτοβουλία, προσβάλλοντας τους υπεύθυνους της εκπομπής και τη νοημοσύνη των δημοτών μας. 

    Με αφορμή το γεγονός αυτό και για την αποκατάσταση της αλήθειας, οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι ο κ. Καραμπατζός δεν αρνήθηκε καμία πρόσκληση για αναμέτρηση, σε αντίθεση με τον κ. Κουτσογιάννη, ο οποίος σε ανάλογη πρόσκληση στην αρχή της προεκλογικής περιόδου από την ίδια εκπομπή, δήλωσε κώλυμα ενώ συμμετείχαν οι κ.κ. Καρτσιούνης και Ρίζος. Την απουσία του αυτή όμως, ούτε ο κ. Καραμπατζός, ούτε οι άλλες παρατάξεις (προς τιμήν τους) το χρησιμοποίησαν ως υπεκφυγή. 

     Για την ενημέρωση των πολιτών, ο κ. Καραμπατζός θα είναι στη ζωντανή εκπομπή \"ΣΤΑ ΠΕΡΙΞ\" της TV 100 που θα μεταδοθεί, αύριο Τετάρτη 21 Μαΐου και ώρα 11 το πρωί, και είναι εκπομπή αφιερωμένη στις δημοτικές εκλογές στη Νάουσα, όπως τις προηγούμενες ημέρες ήταν αφιερωμένη στη Βέροια και σε άλλους Δήμους.  

 

Διαβάστηκε 1820 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις