Δευτέρα, 09 Ιουνίου 2014 18:36

Δεν κάναμε… ρεκόρ με τη ΄Μιχαλότρυπα΄ στο Σέλι

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

15 σπηλαιολόγοι από τη Θεσσαλονίκη (Πρωτέας) βρέθηκαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο Σέλι και εξερεύνησαν τα σπήλαια της περιοχής. Πρώτη εξόρμηση στην Τρύπα του Μιχάλη το μεσημέρι της Κυριακής, όπου η έρευνα έδειξε το βάθος είναι 145 μέτρα (το βαθύτερο της Μακεδονίας στα 166), ενώ δεύτερη στην Τρύπα του Σιάμπαλη, στα 55 μέτρα.

 

Τα αποτελέσματα των ερευνών η ομάδα των σπηλαιολόγων θα τα παρουσιάσει τον Αύγουστο σε εκδήλωση στην πλατεία του χωριού.

Διαβάστηκε 755 φορές

3 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου
    Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014 12:26 δημοσιεύθηκε από ΜΠΙΤΕΡΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    Σταύρο εκτίθεσαι!!!! Ήταν 100% δική τους επιλογή να μείνουν στις σκηνές. Μπορείς αν θέλεις τον Αύγουστο να ανέβεις στο φιλόξενο χωριό μας και να τους ρωτήσεις γιατί θα ξαναέρθουν. Ευκαιρία να δεις πόσο φιλόξενοι είμαστε και να σε κεράσουμε καφεδάκι στο Αγέρι και τσιπουράκι στον Μπένα ή στον Μπαρμπαρούση (Δεν βλάπτει λίγη προβολή στα μαγαζιά του χωριού μας κ. Παναγιωτίδη)

  • Σύνδεσμος σχολίου
    Δευτέρα, 09 Ιουνίου 2014 23:23 δημοσιεύθηκε από Σταύρος

    Το ότι δε βρέθηκε κανένας Βλάχος-Σελιώτης να φιλοξενήσει τους σπηλαιολόγους,δε σημαίνει ότι \"προτίμησαν να μένουν στις σκηνές\" με τις βροχές και το κρύο !!

  • Σύνδεσμος σχολίου
    Δευτέρα, 09 Ιουνίου 2014 20:54 δημοσιεύθηκε από Μπιτερνας Δημήτριος

    Μπράβο και πάλι μπράβο στους σπηλαιολόγους, οι οποίοι προτίμησαν να μένουν στις σκηνές τους (ορισμένοι με γυναικόπαιδα) στην παιδική χαρά του \"Αναγνώστη\", παρόλο τις πολλές βροχές και το κρύο που είχε για τρεις μέρες το χωριό μας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ