Σάββατο, 12 Ιουλίου 2014 09:00

Πλούσιες, για μια ακόμη χρονιά οι εξαήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Πατρίδα από τον ΄Ευστάθιο Χωραφά΄

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πλούσιες, για μια ακόμη φορά, θα είναι οι εξαήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Πατρίδα από τον "Ευστάθιο Χωραφά", οι οποίες διοργανώνονται προς τιμή της προστάτιδας της τοπικής κοινότητας Αγίας Παρασκευής.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν τη Δευτέρα 21 Ιουλίου με τους Παρχαρίδη, Καγκελίδη στο τραγούδι, Σανίδη, Κωνσταντινίδη στη λύρα και Γιαχτζόγλου στο νταούλι.

Την Τρίτη 22 Ιουλίου θα εμφανιστούν οι Ορφανίδης και Παπαδόπουλος, ενώ το κλου των εκδηλώσεων θα είναι την Τετάρτη 23 Ιουλίου με την εμφάνιση της Ντιλέκ Κοτς και την πολυμελή ορχήστρα της.

Πέμπτη 24 Ιουλίου θα εμφανιστεί ο μοναδικός τροβαδούρος της Κρήτης και όχι μόνο, Νίκος Ζωιδάκης.

Παρασκευή 25 Ιουλίου Στάθης και Πέλα Νικολαΐδου δίνουν ΤΟ ποντιακό χρώμα, ενώ οι εκδηλώσεις τελειώνουν το Σάββατο 26 Ιουλίου με τους αδελφούς Τσαχουρίδη και την Αρετή Κετιμέ να μας υπόσχονται μια πανδαισία ήχων, μουσικής και ασμάτων.

Για τις εκδηλώσεις (οι οποίες θα καλυφθούν για μια ακόμη χρονιά ζωντανά από την Πέλλα Τηλεόραση) ο Αντώνης Καγκελίδης και το συμβούλιο του "Ευστάθιου Χωραφά" θα δώσουν συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα στα γραφεία του συλλόγου, στην Πατρίδα.

Διαβάστηκε 147 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM