Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2013 17:59

Artville. Ένα μοναδικό... χωριό τέχνης που δίνει ρυθμό στην πολιτιστική ζωή της Νάουσας. Videο

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Δέκα οκτώ εκθέτες, μέλη του συλλόγου Artiville, οι οποίοι πωλούν ή ανταλλάσουν τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες.  Ογδόντα πιτσιρίκια που εθελοντικά βοηθούν στο στήσιμο αυτού το μοναδικού χωριού τέχνης στο κέντρο της Νάουσας. Πάμπολλες καθημερινές πολιτιστικές εκδηλώσεις. Φτασμένοι καλλιτέχνες, όπως η Άννα Μπουρμά, τραγουδοποιοί-μάγειρες, όπως ο Ευτύχης Μπλέτσας, ζογκλέρ και δραστηριότητες για τα μικρά παιδιά, συνθέτουν την καθημερινότητα του 2ου φεστιβάλ Artville που στήθηκε στο πλακόστρωτο του πάρκου της Νάουσας και γεμίζει με χαρούμενες παιδικές φωνές, παρουσίες νεανικές, αλλά και πιο... ώριμες.

Το Artiville γίνεται πλέον πολιτιστικός θεσμός, αναδεικνύοντας δράσεις, καλλιτέχνες και δημιουργίες ΧΩΡΙΣ να μπαίνει στο τριπάκι της κρατικής επιχορήγησης. Το στήσιμο του βοηθούν χορηγοί της περιοχής και φυσικά ο δήμος. Περίπτερα έχουν δοθεί στον σύλλογο ατόμων ΑΜΕΑ το «Υφάδι» στους ζωόφιλους της Νάουσας, ενώ οι…μαμάδες σε δράση (mom in action) αναδεικνύουν την αναγκαιότητα της αλληλοβοήθειας και της ενίσχυσης απόρων μητέρων με βρέφη, σε αυτούς τους σκληρούς Μνημονιακούς καιρούς. Η προσπάθεια του προέδρου του συλλόγου κ. Φώτη Δαβόρα, αλλά και όλοι των… κατοίκων του Artville μοναδική.

Το χωριό τέχνης λειτουργεί καθημερινά από τις 11 το πρωί, μέχρι αργά το βράδυ και θα κλείσει τις πύλες του την Κυριακή 14 Ιουλίου.

Στο video που σας ετοιμάσαμε δείτε τα όσα μας τόνισε ο Φώτης Δαβόρας, αλλά και οι φίλοι και εθελοντές της προσπάθειας.

Διαβάστηκε 321 φορές

VIDEO Gallery

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Συμφωνείτε με την εκλογή δημάρχου και δημοτικού συμβουλίου με ξεχωριστά ψηφοδέλτια, άρα χωρίς δημοτικούς συνδυασμούς;