Κυριακή, 04 Αυγούστου 2013 16:00

Πέντε χρόνια από τις τελευταίες αρχαιρεσίες και δυο χρόνια χωρίς νόμιμη διοίκηση!

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Η φωτογραφία έχει βγει πριν από πέντε χρόνια και είναι από τις τελευταίες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης στον Εμπορικό Σύλλογο Νάουσας! Την στιγμή που η νόμιμη θητεία του διοικητικού συμβουλίου είναι, σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου, τριετής, είναι προφανές ότι εδώ και δυο χρόνια δεν υπάρχει νόμιμη εκπροσώπηση σε έναν, πάλαι ποτέ, πρωτοπόρο φορέα της Νάουσας, ο οποίος διοργάνωσε με επιτυχία τρεις εκθέσεις παραδοσιακών προϊόντων και  λειτούργησε έναν κόμβο ηλεκτρονικών πωλήσεων για τα μέλη του και έχει πλέον περιέλθει σε ανυποληψία και απαξία.

Ο σύλλογος χρειάζεται επειγόντως εκλογές, οι οποίες πρέπει να γίνουν άμεσα, αλλιώς πρέπει να ορίσει το πρωτοδικείο προσωρινή διοίκηση που θα τις διενεργήσει.

Επειδή με πονάει ιδιαίτερα αυτό το κομμάτι της προσφοράς μου στα κοινά, ελπίζω ότι μέσα στον Σεπτέμβριο θα αναδειχθούν νέοι άνθρωποι που θα τον οδηγήσουν στην σφριγηλότητα  και αγωνιστικότητα που απαιτείται, σε τόσο δύσκολους καιρούς.

Ο Εμπορικός που επανιδρύθηκε το 1996 με μπροστάρη τον αλησμόνητο Λευτέρη Μιμιλίδη δεν μπορεί να συνεχίσει το σημερινό του κατρακύλισμα. Ζητείται ελπίς και σίγουρα εκλογές λοιπόν.

Καλούνται νέοι έμποροι και επαγγελματίες να τον στελεχώσουν, ώστε επιτέλους να τον δούμε να δραστηριοποιείται, αντί να εθιμοτυπεί καταθέτοντας, παρανόμως, στεφάνια στις γιορτές!

Το δικό μου κάλεσμα είναι ενωτικό, χωρίς κόμματα και παρατάξεις. Στον φίλο Σταύρο Τσέλιο. Μέσα στο δικό του επαγγελματικό φορτίο να σηκώσει και τούτο το βάρος της κατάρτισης ενός σύγχρονου ψηφοδελτίου για ένα σύλλογο με μεγάλες δυνατότητες.

Θόδωρος Ελευθεριάδης

Διαβάστηκε 169 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Πιστεύετε ότι οι επόμενες δημοτικές εκλογές, τον Μάιο του 2014, πρέπει να γίνουν με ενιαίο ψηφοδέλτιο χωρίς χρίσματα, για μεγαλύτερη αποπολιτικοποίηση της διαδικασίας;