Τρίτη, 13 Αυγούστου 2013 14:34

Περισυλλογή παλιών και εγκαταλειμμένων αυτοκινήτων στον δήμο Βέροιας

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τη διαδικασία περισυλλογής των εγκαταλειμμένων και κατεστραμμένων οχημάτων που βρίσκονται σε δημόσιους χώρους και τα οποία επιβαρύνουν περιβαλλοντικά και κυκλοφοριακά τον δήμο ξεκινά ο Δήμος Βέροιας. Τα αυτοκίνητα έχουν ήδη καταγραφεί προκειμένου να περισυλλεχθούν και να παραδοθούν σε νόμιμα αδειοδοτημένες εταιρίες ανακύκλωσης οχημάτων τέλους κύκλου ζωής.

Στο πλαίσιο αυτό καλούνται όσες πιστοποιημένες εταιρίες Οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής ενδιαφέρονται για την περισυλλογή – παραλαβή οχημάτων (τα οποία έχουν φτάσει στο τέλος της χρησιμότητας τους ή είναι εγκαταλειμμένα), να καταθέσουν σχετικό φάκελο στον δήμο Βέροιας σύμφωνα με τη διακήρυξη που έχει αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων και στην ιστοσελίδα (www.veria.gr) του δήμου έως την Δευτέρα 25 Αυγούστου και ώρα 10:00 έως 10:30.

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας – Ανακύκλωσης – Περιβάλλοντος & Εξυπηρέτησης του Πολίτη Βασίλης Παπαδόπουλος τονίζει σε ανακοίνωση ότι οι συνδημότες του πρέπει να ενδιαφερθούν άμεσα οι ίδιοι για τα τυχόν εγκαταλελειμμένα ή κατεστραμμένα οχήματα τους, όσοι δεν επιθυμούν την κατάσχεση του αυτοκινήτου τους για συναισθηματικούς ή άλλους λόγους παρακαλούνται να το μετακινήσουν άμεσα σε ιδιωτικούς χώρους, διότι το Τμήμα Καθαριότητας του δήμου Βέροιας ξεκινά τη διαδικασία περισυλλογής τους.

Διαβάστηκε 58 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Πιστεύετε ότι οι επόμενες δημοτικές εκλογές, τον Μάιο του 2014, πρέπει να γίνουν με ενιαίο ψηφοδέλτιο χωρίς χρίσματα, για μεγαλύτερη αποπολιτικοποίηση της διαδικασίας;