Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου 2013 13:09

Δημητρούσης: Θα θέλαμε τη βοήθεια της προέδρου, αλλά δεν την είχαμε ποτέ

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνέχεια στο θέμα της απουσίας της προέδρου της τοπικής κοινότητας Λευκαδίων Φούλης Τομπουλίδου δίνει ο πρόεδρος του συλλόγου "Αγία Παρασκευή" Λευκαδίων Νίκος Δημητρούσης, αναφορικά με τα όσα μας ανάφερε, σε χθεσινή επικοινωνία μας, η κ. Τομπουλίδου, ότι δηλαδή  δεν προσκλήθηκε  στο ‘Κόλντε’.

«Πού ήταν η πρόεδρος κ. Φούλη Τομπουλίδου όταν την καλέσαμε να βρεθεί σε συγκέντρωση κατοίκων του χωριού, για το πρόβλημα που προέκυψε με την πώληση παραδοσιακών φορεσιών των ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ σε τρίτους, από τον πρόεδρο του συλλόγου "Ανθέμια" του χωριού μας κ Αλιτζανίδη Ηλια; Φορεσιές που αναδείκνυαν όλη την πολιτιστική παράδοση του χωριού και του τόπου μας και πουλήθηκαν έναντι εξευτελιστικής τιμής και αφού είχε συνεισφέρει για το ράψιμο των φορεσιών αυτών όλο το χωριό! Πού ήταν όταν την καλέσαμε στα εγκαίνια του νέου κτιρίου του συλλόγου μας;», σημειώνει ο κ. Δημητρούσης και συνεχίζει σε εξίσου σκληρούς τόνους:

«Αν το μόνο που την ενδιαφέρει την πρόεδρο του χωριού μας, είναι να κάνει δημόσιες εμφανίσεις ψηφοθηρικά. Λυπούμαστε, δεν θα της κάνουμε την χάρη! Ο σύλλογός μας 'Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ" θα ήθελε πραγματικά τη βοήθειά της σε όλους τους τομείς, κάτι που ποτέ δεν είχαμε!»

Διαβάστηκε 784 φορές

2 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου
    Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου 2013 18:03 δημοσιεύθηκε από ΚΙΚΗ

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΦΑΓΟΜΑΡΑ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ Ο ΠΟΛ.ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΔΙΧΩΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΜΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο κ. ΑΛΙΤΖΑΝΙΔΗΣ,ΜΙΑ ΟΙ ΦΟΡΕΣΙΕΣ,ΤΩΡΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ .ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΧΟΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΟΛ.ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΑ ΑΝΘΕΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΥΤΕ ΘΕΣΜΟΥΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΩΠΑ.ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ "ΚΟΛΝΤΕ". ΕΙΧΑΝ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ .ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

  • Σύνδεσμος σχολίου
    Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου 2013 13:49 δημοσιεύθηκε από Μαρια

    Πες τα πρόεδρε. Επιτέλους κάποιος μίλησε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις