Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013 20:32

Γνωριμία Στεβάνοβιτς-παικτών. Μπαργκάν: Υψηλότεροι στόχοι φέτος

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με μία μέρα καθυστέρηση έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της ΠΑΕ Βέροια η πρώτη συγκέντρωση των παικτών της ομάδας εν όψει της νέας περιόδου. Ο προπονητής της ομάδας Γκόραν Στεβάνοβιτς παρουσιάστηκε και στη συνέχεια γνώρισε έναν-έναν τους παίκτες, στους οποίους δόθηκε πρόγραμμα για τις ιατρικές εξετάσεις που θα γίνουν τις επόμενες μέρες.

Στην πρώτη συγκέντρωση ήταν παρόντες οι Κοταρίδης, Καντιμοίρης, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Γκιγιέρμο, Παυλίδης, Βεργώνης, Καλτσάς, Γεωργιάδης, Μπαργκάν και τα νέα αποκτήματα Πλαβούκος, Σεντεμέντες και Όστογιτς.

Πολύ κοντά στην απόκτηση επτά νέων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι σύντομα θα ανακοινωθούν, είναι η ομάδα της Βέροιας. 

 

Στεβάνοβιτς: Μια καλή και πειθαρχημένη ομάδα

Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε για τη νέα χρονιά και τόνισε: «Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Ο στόχος μας πρέπει να είναι πολύ υψηλός. Θέλω να κάνουμε μια καλή ομάδα. Πιστεύω σε εσάς και σε όλους τους συνεργάτες μου. Θέλω να υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα και πειθαρχία. Στον αγωνιστικό χώρο θέλω να δείτε το παιχνίδι σαν διασκέδαση και συγχρόνως να παίρνουμε αποτελέσματα και βαθμούς. Θέλω να είμαστε κοντά σε όλους τους φιλάθλους διότι χωρίς αυτούς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα».

 

Αδικαιολογήτως απών ο Τζόναθαν Λόπεζ

Απών από την πρώτη συγκέντρωση ήταν ο Ισπανός τερματοφύλακας Τζόναθαν Λόπεζ και η διοίκηση θεωρεί αδικαιολόγητη την απουσία του, άρα θα υπάρχει συνέχεια.

 

Κενάν Μπαρκάν: «Υψηλότεροι οι στόχοι της Βέροιας τη νέα περίοδο»

Χαρούμενος που επιστρέφει στα γήπεδα, μετά τον τραυματισμό του, είναι ο Κενάν Μπαργκάν. Σε δήλωσή του στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας σημείωσε: «Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ και πάλι με τη Βέροια. Ελπίζω αυτή η χρονιά να είναι καλύτερη από την περσινή και για μένα αλλά και για την ομάδα. Φέτος πιστεύω ότι θα έχουμε καλύτερη πορεία από την περσινή και θα βάλουμε υψηλότερους στόχους. Πέρσι η Βέροια δεν άξιζε να κυνηγά την σωτηρία στις τελευταίες αγωνιστικές γιατί είναι για μεγαλύτερα πράγματα».

Β.Β.

Διαβάστηκε 59 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Σχολιάζετε θετικά ή αρνητικά τη συμμετοχή του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη στην κυβέρνηση Σαμαρά;