Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013 20:01

Υπέγραψε και ο Βαγγέλης Οικονόμου στη Βέροια. Η ενδεκάδα για τον αγώνα με τον ΟΦΗ

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Οικονόμου είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΠΑΕ Βέροιας. Ο Οικονόμου, ο οποίος αγωνίζεται ως σέντερ μπακ, υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

 Επίσης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Βέροιας για το Σαββατιάτικο , εντός έδρας, ματς με τον ΟΦΗ. Μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας Γκόραν Στεβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή την οποία αποτελούν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:

 

1 Αναστασόπουλος Νικος

2 Καντοιμήρης Γιώργος

3 Γεωργιάδης Νίκος

4 Αμαραντίδης Δημήτρης

5 Ορέστες Άλβες

6 Μπάρμας Κώστας

7 Τζημογιάννης Νίκος

8 Σεντεμέντες Ιωάννης

9 Τράπ Πέτρ 

10 Όστοιτς Μπράγκο

11 Βεργώνης Αλέξανδρος

12 Παυλίδης Χαράλαμπος

13 Μπαργκάν Κεννάμ 

14 Καλτσάς Νίκος

15 Πλαβούκος Παναγιώτης

16 Μπέν Μοχάμετ 

17 Μάνος Δημήτρης

18 Μντράκοβιτς Μίλαν 

19 Σεκούντο Ρίος

 

Ο κ. Στεβάνοβιτς, στην  συνέντευξη Τύπου που έδωσε το πρωί της Παρασκευής 23 Αυγούστου στα γραφεία της ΠΑΕ τόνισε ότι θα πρέπει η ομάδα του να φτάσει στη νίκη, ώστε να έχει αντίκρισμα ο βαθμός που πήρε στον Πλατανιά, ενώ απεύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους να δώσουν δυναμικό παρών στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου!

 

Ξεκινώντας την τοποθέτησή του σημείωσε: «Αυτή τη στιγμή έχουμε μια πιο καλή εικόνα του Ο.Φ.Η. βλέποντας και το ματς της πρεμιέρας. Έχουμε συγκεντρώσει αρκετές πληροφορίες για τον αυριανό μας αντίπαλο, όπως πιστεύω θα έχουν και αυτοί για εμάς. Περιμένουμε έναν καλό αγώνα και όπως είπα και στους παίκτες μου, θα πρέπει να βλέπουν τα παιχνίδια σαν μια μεγάλη γιορτή».

 

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στους φιλάθλους, λέγοντας: «Γνωρίζω, από τον καιρό που ήμουν ποδοσφαιριστής της ΒΕΡΟΙΑΣ, ότι οι φίλαθλοι βοηθούν πάρα πολύ την ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι αύριο θα έχουμε σημαντική στήριξη από τον κόσμο, γιατί τα παιδιά το αξίζουν μιας και έχουν δουλέψει σκληρά μέχρι τώρα. Πιστεύω στους παίκτες και στους φιλάθλους μας και αύριο περιμένουμε να έρθει κάτι καλό».

 

Για τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει: «Δεν υπολογίζουμε τους τιμωρημένους Αποστολόπουλο και Γκιγέρμο, ενώ ο Ντα Κόστα δεν είναι 100% έτοιμος και η συμμετοχή του στην αποστολή θα κριθεί μετά την σημερινή προπόνηση».

 

Για τον αντίπαλο: «Ο Ο.Φ.Η. είναι πολύ έμπειρη ομάδα και πρέπει να είμαστε πιο έξυπνoί"

Διαβάστηκε 99 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Κρίνετε θετικές τις εξελίξεις στο θέμα της γέφυρας Κούσιου, μετά τη μη έκπτωση του εργολάβου του έργου;