Σάββατο, 03 Αυγούστου 2013 12:17

Οι γνωστοί... τσάτσοι του κράτους Αθηνών-Πελοποννήσου βρίζουν τον Τσαβδαρίδη γιατί έπραξε τα αυτονόητα για την ΙΜΠ!

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ξεσηκώθηκαν οι γνωστοί... τσάτσοι του κράτους των Αθηνών-Πελοποννήσου και υπερασπιστές της διορισμένης από το αλήστου μνήμης δίδυμο Παπανδρέου-Μπεγλίτη, τον Νοέμβριο του 2011, ανώτατης στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας. Ξεσηκώθηκαν, άκουσον, άκουσον, γιατί ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης έπραξε τα αυτονόητα και τήρησε τη νομιμότητα των αποφάσεων Κωσταράκου, ο οποίος του ανακοίνωσε πριν από 45 μέρες ότι όχι μόνο παραμένει η 1η Μεραρχία Πεζικού στη Βέροια, αλλά και επανδρώνεται κατά 100%, ώστε να είναι απόλυτα και λειτουργικά μάχιμη.

Δεν μας λένε ότι, στα πλαίσια της ζέσης του να υπερασπίσουν το κράτος των Αθηνών και... Μωρέως, ότι ο κ. Κωσταράκος από τον Ιούνιο έκανε στροφή 180 μοιρών και ανακοίνωσε πριν από 10 μέρες στους αξιωματικούς της ΙΜΠ ότι μεταφέρεται η Μεραρχία, όχι στον Έβρο, αλλά στην... ακριτική Αθήνα!

Δεν μας λένε ότι ο κ. Τσαβδαρίδης, μέλος της επιτροπής εξωτερικών και άμυνας της Βουλής, επιτροπής της οποίας θα προεδρεύσει στο τρίτο θερινό της τμήμα, έπραξε αυτό που θα έκανε κάθε πολιτικός που τιμάει τα παντελόνια του!

Να υπερασπίσει ουσιαστικά την πρώτη απόφαση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, η οποία ανέφερε ότι παραμένει και επανδρώνεται η ΙΜΠ και θα γινόταν ρόμπα με την αναίρεση της ίδια του της διαταφής.

Φυσικά για την ταμπακιέρα και το πώς ειδικές και άλλες επίλεκτες δυνάμεις εδρεύουν στην Αθήνα, αντί του Έβρου και της Μακεδονίας, δεν γίνεται λόγος!

Για την ταμπακιέρα ότι παραμένουν όλα τα στρατόπεδα της... ακριτικότατης Πελοποννήσου τσιμουδιά.

Για την ταμπακιέρα ότι μετακινούν σύνταγμα Πεζικού από την Τρίπολη στην Καλαμάτα για να δώσουν καλές υπηρεσίες στον εκλεγόμενο στην περιοχή πρωθυπουργό, τίποτα!

Για την ταμπακιέρα ότι η αποψίλωση της Μακεδονίας και της Ηπείρου από στρατιωτικούς σχηματισμούς, που δεν πάνε σε Έβρο και νησιά, αλλά στην Αθήνα, και την ενίσχυση του αλβανικού και σκοπιανού αλυτρωτισμού,ούτε... μυρωδιά!

 

Διαβάστηκε 230 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Πιστεύετε ότι οι επόμενες δημοτικές εκλογές, τον Μάιο του 2014, πρέπει να γίνουν με ενιαίο ψηφοδέλτιο χωρίς χρίσματα, για μεγαλύτερη αποπολιτικοποίηση της διαδικασίας;