Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015 18:39

Kώστας Καλαϊτζίδης: Παράδειγμα Ρωμιοσύνης και Εθνική Εφεδρεία ο Φράγκος Φραγκούλης

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην εξαιρετική προσωπικότητα ενός χαρισματικού ηγέτη, του Φράγκου Φραγκούλη, που πέρασε πρώτος στη Σχολή Ευελπίδων και αποφοίτησε και πάλι πρώτος, φθάνοντας στην ανώτατη ηγεσία του Στρατού Ξηράς, πριν από την  «πραξικοπηματική» του καρατόμηση το Νοέμβριο του 2011, μαζί με όλη την ηγεσία των Ενόπλων μας Δυνάμεων, επί υπουργίας Μπεγλίτη ,αναφέρθηκε στον χαιρετισμό του, στην εκδήλωση της Ευξείνου Λέσχη Νάουσας, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ.Κώστας Καλαϊτζίδης. Ο κ.Καλαϊτζίδης ευχαρίστησε τον Στρατηγό για την βοήθεια που παρείχε στην παραμονή του Β΄ΣΣ στην Ημαθία, χαρακτηρίζοντας τον ως παράδειγμα ρωμιοσύνης και εθνική εφεδρεία. Δείτε τον χαιρετισμό του κ.Καλαϊτζίδη, τον οποίο συνδέει αμοιβαία εκτίμηση και φιλία με τον κ.Φράγκο.

 

«Με ιδιαίτερη χαρά βρίσκομαι σήμερα στη Νάουσα για να παρακολουθήσω την ομιλία, ενός εξαιρετικού φίλου, του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, Επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ, Επίτιμου Διοικητή Β΄ΣΣ, διδάκτορος κατόχου μεταπτυχιακών τίτλων ,απόφοιτου της Νομικής Σχολής Αθηνών και εξαιρετικού συγγραφέως, Στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου. Ο Φράγκος Φραγκούλης αποτελεί παράδειγμα Ρωμιοσύνης για όλους εμάς τους Έλληνες, αντιστεκόμενος, ως Έλλην αξιωματικός, σε κάθε εξωτερική επιβουλή της πατρίδας μας .

Μπήκε πρώτος στη Σχολή Ευελπίδων το 1974 και αποφοίτησε πάλι πρώτος το 1974,ενώ έφθασε με το σπαθί του στην ανώτατη θέση της ηγεσίας του Στρατού Ξηράς, πριν τα γνωστά, θλιβερά γεγονότα, του Νοεμβρίου του 2011, όταν καρατομήθηκε πραξικοπηματικά η ηγεσία των Ενόπλων μας Δυνάμεων .

Ποτέ δεν ξεχνούμε εμείς οι Ημαθιώτες την σημαντική βοήθεια που παρείχε στην αναβάθμιση του Δευτέρου Σώματος Στρατού, ως Αρχηγός ΓΕΣ. Ποτέ δεν υπέκυψε σε υποτελείς μαύρων κομματικών παρασκηνίων. Αγωνίστηκε και αγωνίζεται για τα ιδανικά της φυλής μας. Την θρησκεία, την πατρίδα, την οικογένεια. 

Ο Στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης, αποτελεί την εθνική μας εφεδρεία. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο λόγος και η γραφή του εμπνέουν όλες τις γενιές των Ελλήνων. Το τελευταίο συγγραφικό του έργο «Ποια Τουρκία; Ποιοι Τούρκοι» θα έπρεπε να βρίσκεται σε κάθε βιβλιοθήκη των απανταχού της γης των Ελλήνων. 

Για να πω ότι θα έπρεπε να διδάσκεται και στα σχολεία μας, θα ήταν μάλλον απίθανο, αφού στην πατρίδα μας πλέον οι κυβερνητικοί ταγοί θεωρούν ότι στη Σμύρνη υπήρξε συνωστισμός στην προκυμαία της και ότι η Ποντιακή γενοκτονία δεν υφίσταται. 

Στρατηγέ Φράγκο. Γνωρίζοντας ότι έχεις φόβο Θεού και αγαπάς την Ημαθία, αφού εδώ έχει θαμμένα τα οστά των γονέων σου, εύχομαι η σημερινή σου ομιλία για την προσωπικότητα του Μεγίστου των Ελλήνων Αλεξάνδρου να μας φωτίσει, ώστε να ξεπεράσουμε με το παράδειγμα του την σημερινή οικονομική και κυρίως ηθική κρίση που μαστίζει την Ελλάδα μας. 

Κλείνοντας να ευχαριστήσω για αυτή την εκδήλωση τον αγαπητό πρόεδρο της Ευξείνου Λέσχης Νάουσας κ.Φώτη Φανιάδη και τα μέλη της διοίκησης, γιατί έδωσαν την ευκαιρία στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας να την θέσει υπό την αιγίδα της».

 

Διαβάστηκε 116 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις