ΝΙΣΣΑΝ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
Πέμπτη, 03 Απριλίου 2014 14:24

Σκουμπόπουλος στη Θρακική Εστία: Πρώτη προτεραιότητα οι επιχορηγήσεις προς τα δραστήρια σωματεία

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. της Θρακικής Εστίας Βέροιας συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης 3 Απριλίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας κ. Χρήστος Σκουμπόπουλος, στα πλαίσια των επαφών του με φορείς και συλλόγους.

Τον κ. Σκουμπόπουλο υποδέχτηκε ο πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Βέροιας κ. Ευστάθιος Βακάλης, ο οποίος ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στον προεκλογικό του αγώνα, επισημαίνοντας παράλληλα την άψογη συνεργασία και τη μεγάλη βοήθεια που παρείχε ο Δήμος Βέροιας προς την Θρακική Εστία, επί Δημαρχίας Σκουμπόπουλου.

Από την πλευρά του ο κ. Σκουμπόπουλος τόνισε πως η οικονομική και ηθική ενίσχυση δραστήριων συλλόγων, όπως την Θρακική Εστία Βέροιας, είναι υποχρέωση της Δημοτικής Αρχής, καθώς μέσα από τις δράσεις αυτές, παράγεται πολιτισμός και διατηρείται άσβεστη η πολιτιστική μας κληρονομιά.

Δεσμεύθηκε δε, πως αν οι δημότες της Βέροιας τιμήσουν τον ίδιο και τον συνδυασμό «Αυτοδιοικητική Συνεργασία», οι ανύπαρκτες – πλέον - επιχορηγήσεις προς τα δραστήρια Σωματεία θα επανέλθουν, ως πρώτη προτεραιότητα.

Διαβάστηκε 100 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ