Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2013 21:47

Χιλιάδες Ναουσαίων στο συλλαλητήριο ενάντια στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου της πόλης

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Χιλιάδες Ναουσαίων παραβρέθηκαν στο συλλαλητήριο που διοργάνωσε η επιτροπή φορέων ενάντια στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου της πόλης, το απόγευμα της Δευτέρας 8 Ιουλίου, στην πλατεία Καρατάσου.

Ο κ. Καραμπατζός στην ομιλία του αναφέρθηκε στην 75 χρονη ιστορία του Νοσοκομείου, τονίζοντας ότι είναι η τελευταία εναπομείνασα βιομηχανία της περιοχής. Ο κ. δήμαρχος τόνισε επίσης ότι η κατάργηση του είναι "κόκκινη γραμμή" για τον ίδιο και αν αυτό συμβεί θα παραιτηθεί από το αξίωμα του, όπως το ίδιο θα πράξει και σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο.

Σημαντικά στοιχεία για την υποστελέχωση του Νοσοκομείου, η οποία οδηγεί μαθηματικά και χρόνο με τον χρόνο στο κλείσιμο του, έδωσε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων του Νοσοκομείου κ. Παπαστόικας.

"Από τους 54 γιατρούς του οργανογράμματος , σήμερα υπάρχουν 21. Από τους 150 νοσηλευτές, μόλις 100, ενώ από τους 75 διοικητικούς υπαλλήλους, μόλις 35. Ζητάμε να στελεχωθεί άμεσα το Νοσοκομείο μας. Πάντοτε είχε χρηστή διοίκηση και το 2001 είχε 350 εκ. δραχμές πλεόνασμα" είπε ο κ. Παπαστόικας.

Το ζήτημα του προβλήματος του Νοσοκομείου ανέπτυξε ο εκπρόσωπος του δήμου στην επιτροπή αγώνα, δημοτικός σύμβουλος κ. Γώγος.

Μίλησαν επίσης εκπρόσωποι του αγροτικού συλλόγου "Μαρίνος Αντύπας, του Εμπορικού Συλλόγου, της ΟΕΒΝ και των συνταξιούχων του ΙΚΑ.

 

Διαβάστηκε 916 φορές

VIDEO Gallery

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Συμφωνείτε με την εκλογή δημάρχου και δημοτικού συμβουλίου με ξεχωριστά ψηφοδέλτια, άρα χωρίς δημοτικούς συνδυασμούς;