Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013 17:49

Γιώργος Βασιλείου. Λύνεται το πρόβλημα της δυσοσμίας του αγωγού στο οινοποιείο Δαλαμάρα. Χωρίς τέλη ύδρευσης για ένα δίμηνο στον ΄Μουσταφά΄

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Λύση στο έντονο πρόβλημα δυσοσμίας του ανοικτού αγωγού μπροστά από το οινοποιείο Δαλαμάρα, στο 2ο χιλ. Νάουσας προς διασταύρωση, δίνει η ΔΕΥΑΝ, σύμφωνα με τα όσα, αποκλειστικά, μας δήλωσε ο πρόεδρος της κ. Γιώργος Βασιλείου.

Ο ανοικτός αγωγός, για τον οποίο επανειλημμένα γράψαμε τα προηγούμενα χρόνια, θα σκεπαστεί, ενώ θα γίνουν έλεγχοι για το πώς καταλήγουν τέτοια δύσοσμα απόβλητα στον αγωγό ομβρίων υδάτων. 

Το ρεπορτάζ μας είχε καταδείξει ότι η απόληξη των αποβλήτων ξεκινούσε από τον αγωγό απέναντι από το Νοσοκομείο της πόλης.

Ο κ. Βασιλείου μάς τόνισε επίσης ότι οι κάτοικοι τη περιοχής "Μουσταφά" δεν θα πληρώσουν τέλη ύδρευσης-καθαριότητας για ένα δίμηνο, ώστε να αποζημιωθούν για την ταλαιπωρία που υπέστησαν λόγω του σπασμένου αγωγού, που είχε ως αποτέλεσμα την ελλειπή υδροδότηση.

Σημαντική, έστω και με συμβολικό χαρακτήρα η κίνηση της ΔΕΥΑΝ, η οποία όπως μας τόνισε ο κ. Βασιλείου, δεν έδωσε ούτε ένα ευρώ στους υπαλλήλους της ΔΕΥΑ Έδεσσας για την εύρεση της βλάβης (λόγω της μορφολογίας του εδάφους στην περιοχή ο αγωγός ήταν θαμμένος σε βάθος 5 μέτρων!), ενώ ουδέποτε υπήρξε διακοπή παροχών ύδρευσης, λόγω χρεών προς την επιχείρηση.

Διαβάστηκε 170 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Κρίνετε θετικές τις εξελίξεις στο θέμα της γέφυρας Κούσιου, μετά τη μη έκπτωση του εργολάβου του έργου;