Τρίτη, 02 Ιουλίου 2013 18:08

Η ΄Παλαιά Πόλη΄ στη Νάουσα, ο Γιάννης Μπουτάρης και η συνέντευξη στην διεθνούς φήμης δημοσιογράφο και master of wine, Debra Meilburg!

Αναρτήθηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μια ξεχωριστή αλλά και πολύ σημαντική συνέντευξη για την προώθηση του Ξινόμαυρου παραχώρησε ο Δήμαρχος Θεσ/νικης, κ. Γιάννης Μπουτάρης, το απόγευμα του Σαββάτου στην υπέροχη αυλή της "Παλαιάς Πόλης", στην καταξιωμένη και διεθνούς φήμης δημοσιογράφο και Master of Wine κα Debra Meiburg.

 

H κα Meiburg, με έδρα το Hong Kong, εκπομπή στην τηλεόραση και αρθρογραφία σε περιοδικά, κατέχει την 7η θέση ανάμεσα στις 50 πιο ισχυρές γυναίκες στο χώρο του κρασιού. Το μεσημέρι είχαν προηγηθεί κινηματογραφικά γυρίσματα στο κτήμα Κυρ - Γιάννη στο Γιαννακοχώρι με θέμα το κρασί και τη γαστρονομία, ένα ντοκυμαντέρ το οποίο θα προβληθεί στην Κίνα. Το Catering στο μεσημεριανό γεύμα που παρατέθηκε στο κτήμα, επιμελήθηκε η " Παλαιά Πόλη" με παραδοσιακά εδέσματα.

Κατά τη διάρκεια του απογεύματος πραγματοποιήθηκε γευστική δοκιμή Ξινόμαυρου, στο χώρο της Παλαιά Πόλης παρουσία οινοπαραγωγών της περιοχής και της κα Χαρούλα Σπυνθυροπούλου,  κινηματογραφώντας όλη τη διαδικασία. 

Ακολούθησε δείπνο επίσης με τοπικά εδέσματα της Νάουσας, παρουσία του υπευθύνου του ΟΠΕ ( Οργανισμός Προώθησης Εμπορίου), κ. Γεώργιου Παπαπαναγιώτου στο χώρο του εστιατορίου της " Παλαιά Πόλη".

Διαβάστηκε 375 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Πιστεύετε ότι οι επόμενες δημοτικές εκλογές, τον Μάιο του 2014, πρέπει να γίνουν με ενιαίο ψηφοδέλτιο χωρίς χρίσματα, για μεγαλύτερη αποπολιτικοποίηση της διαδικασίας;