Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2013 19:51

Έσκισε το ιδιωτικό συμφωνητικό για το γήπεδο ο Παύλος Παυλίδης! Την άλλη Δευτέρα το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο…

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το σχέδιο ιδιωτικού συμφωνητικού που ψήφισε το δ.σ. του ΚΑΠΑ για την παραχώρηση του δημοτικού σταδίου έσκισε στην αρχή της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Παύλος Παυλίδης.

«Όταν ζητήσαμε από τους δικηγόρους του δήμου να βοηθήσουν στη σύνταξή του, αυτοί αδυνατούσαν. Από το πρωί της Δευτέρας κυκλοφόρησε όμως γνωμοδότηση νομικών στα χέρια δημοτικών συμβούλων, στην οποία χαρακτηρίζονται οι δημοτικοί σύμβουλοι του δ.σ. του ΚΑΠΑ πρόχειροι, έωλοι κ.λπ. Εμείς σχίζουμε την απόφαση που πήραμε. Πάρτε τώρα εσείς όποια απόφαση θέλετε και φέρτε την να την ψηφίσουμε», είπε ο κ. Παυλίδης. «Εύχομαι στο εξής να μην έχουμε καπετάνιους. Εμείς προσπαθήσαμε για το καλύτερο…» συμπλήρωσε.

«Το θέμα θα έλθει στο σώμα το μεσημέρι της Δευτέρας», απάντησε ο πρόεδρος Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου.

«Έχετε δίκιο κ. Παυλίδη. Κακώς περιέχονται σχόλια σε γνωμοδοτήσεις νομικών. Εμείς ζητάμε τεχνοκρατική άποψη, όχι σχολιασμούς. Τα υπόλοιπα θα συζητηθούν στην αίθουσα…», απάντησε αργότερα η δήμαρχος.

«Την Τρίτη φέραμε το σχέδιο στον δήμο, κανείς δεν το είδε; Εμείς δεν μπαίνουμε στο παιχνίδι των νομικών. Θα επανεξετάσουμε τις θέσεις μας στο ΚΑΠΑ. Αν θέλετε δημοπρασία, κάντε. Υπό δαμόκλεια σπάθη δεν πρέπει να ψηφίσουν οι δημοτικοί σύμβουλοι. Δεν είμαστε πρόβατα επί σφαγή…», σχολίασε σε άλλο σημείο ο κ. Παυλίδης.

Διαβάστηκε 272 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Συμφωνείτε με την παραχώρηση για 10 χρόνια του δημοτικού σταδίου στην ΠΑΕ Βέροια;