Τρίτη, 02 Ιουλίου 2013 08:15

Υπερβολική ταχύτητα στα ΙΧ και μη χρήση κράνους στους δικυκλιστές οι περισσότερες παραβάσεις στους τροχαίους ελέγχους στην Ημαθία!

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πραγματικά ενδιαφέροντα τα στοιχεία της εβδομαδιαίας δραστηριότητας της Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Ημαθίας. Πρώτη παράβαση είναι φυσικά στους δικυκλιστές η μη χρήση κράνους (25 από τις 71 παραβάσεις σε ελέγχους που έγιναν σε 379 δίκυκλα αφορούσαν το σοβαρό αυτό παράπτωμα, το οποίο σκοτώνει νέα παιδιά κάθε μέρα στη χώρα μας). Αντίθετα στα αυτοκίνητα η σοβαρότερη παράβαση είναι η υπερβολική ταχύτητα, αφού η μέθη πλέον (μόνο 5 παραβάσεις σε 451 ελέγχους) φαίνεται να περνά σε δεύτερη μοίρα. Ακόμη δεν συνειδητοποιήσαμε ως οδηγοί ότι η ταχύτητα και η βιασύνη ξεκληρίζει οικογένειες ολόκληρες, στους δρόμους-καρμανιόλες. 

Ελπίζουμε οι έλεγχοι της Τροχαίας να διεξαχθούν κάποτε και στα μηχανάκια των ντελίβερι που έχουν βγαλμένες εξατμίσεις, ανεβαίνουν στα πεζοδρόμια και αψηφούν τους μονόδρομους και τους πεζούς.

Ένα συνεργείο της Τροχαίας να στηθεί το βράδυ στην οδό Βενιζέλου και Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Νάουσα π.χ,  θα έβγαζε πάμπολλα αυτόφωρα αδικήματα.

Διαβάστηκε 234 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Συμφωνείτε με την παραχώρηση για 10 χρόνια του δημοτικού σταδίου στην ΠΑΕ Βέροια;