Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2013 15:00

Πρώτες σκέψεις για δημιουργία επιχειρηματικού πάρκου στη Βέροια

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σύσκεψη με αντικείμενο την προοπτική ίδρυσης και λειτουργίας Επιχειρηματικού Πάρκου στα διοικητικά όρια του Δήμου Βέροιας, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο δημαρχείο, μετά από αίτημα πολιτών εκ των οποίων πολλοί συμμετείχαν στην Επιτροπή Διαβούλευσης.

Στελέχη του Δήμου, ο Α. Κυρατζής και η Δ. Σιανοπούλου, έκαναν την ενημέρωση σχετικά με το θεσμικό πλαίσιο που διέπει τις προϋποθέσεις, την καταλληλότητα της περιοχής εγκατάστασης, τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας τέτοιων περιοχών, που αφορά τη σύσταση Ανώνυμης Εταιρείας στην οποία συμμετέχουν επιχειρήσεις, ΟΤΑ και Επιμελητήρια.

Η δήμαρχος Χαρούλα Ουσουλτζόγλου και ο αντιδήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, τόνισαν ότι με ένα τόσο εξειδικευμένο θέμα πρέπει να ασχοληθούν ειδικοί και πρότειναν τη σύσταση ομάδας εργασίας.

Στην Ομάδα Εργασίας που θα συσταθεί άμεσα, θα συμμετέχουν από τον δήμο ο Ανδρέας Κυρατζής, ο  Νικόλαος Χατζηευστρατίου, η Ιφιγένεια Βλαχογιάννη και εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Ημαθίας, της Ομοσπονδίας Εμποροβιοτεχνών, του Τεχνικού Επιμελητηρίου, του Οικονομικού Επιμελητηρίου καθώς και του Εργατικού Κέντρου.

Η παραπάνω ομάδα θα φέρει το θέμα προς ενημέρωση των ενδιαφερόμενων σε ανοικτή ημερίδα, όπου θα δοθεί η δυνατότητα ανάπτυξης όλων των ζητημάτων που αφορούν τη δημιουργία επιχειρηματικού πάρκου στην περιοχή της  Βέροιας καθώς και επιμέρους ιδεών και προτάσεων από κάθε ενδιαφερόμενο καθώς και την αξιολόγηση της εμπειρίας άλλων περιοχών.

Διαβάστηκε 81 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Συμφωνείτε με την παραχώρηση για 10 χρόνια του δημοτικού σταδίου στην ΠΑΕ Βέροια;