Κυριακή, 07 Ιουλίου 2013 11:49

John Pandazopoulos: Οι ομογενείς βουλευτές δίνουν μάχη για τα εθνικά μας θέματα και την ελληνικότητα της Μακεδονίας΄

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μεστός, συγκινητικός, γεμάτος Ελλάδα, ο λόγος του προέδρου της Παγκόσμιας Δια-Κοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού(«World Hellenic Inter-parliamentary Association, W.H.I.A) κ. Γιάννη Πανταζόπουλου, κατά τη διάρκεια του δείπνου που παραχώρησε ο Τάσος Καραμπατζός, προς τιμή των ομογενών βουλευτών. Ο 50χρονος βουλευτής του Εργατικού Κόμματος της Αυστραλίας, πατέρας δυο παιδιών και κάτοχος bachelor στην ιστορία της τέχνης, εξέλεγη στην πολιτειακή βουλή της Dandenong  για πρώτη φορά στα 29 του χρόνια, ενώ υπήρξε υπουργός της κυβέρνησης των Εργατικών.

Απλός και χωρίς καθωσπρεπισμός ο κ. Πανταζόπουλος αναφέρθηκε στη Νάουσα και την παγκόσμια ακτινοβολία των προϊόντων και της ιστορίας της, ενώ τόνισε ότι ο ρόλος της διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού, είναι να εργάζεται για τα εθνικά μας θέματα.

"Είναι μεγάλη μας τιμή να βρεθούμε  στη Νάουσα. Η πόλη σας αποτελεί παράδειγμα για όλη την Ελλάδα. Το όνομα της είναι γνωστό παγκοσμίως για τα προϊόντα και την ιστορία της. Τα κρασιά, το τσίπουρο και τις κομπόστες της, τις βρίσκουμε στην Αυστραλία. Ως ομογενείς βουλευτές θέλουμε να φέρουμε τις χώρες μας πιο κοντά στην Ελλάδα. Παλεύουμε για τα εθνικά μας θέματα και για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας", τόνισε ο κ. Πανταζόπουλος, με τα άψογα ελληνικά του, δείγμα του ότι η καρδιά του ελληνισμού  της διασποράς και ειδικά της μακρινής Αυστραλίας, ζει και πάλλεται ΕΛΛΗΝΙΚΑ και δίνει μάχη ενάντια στους παραχαράκτες της ιστορίας της Μακεδονίας μας, όπως είναι οι απανταχού της γης γενίτσαροι του Γκρουέφσκι.

Να σε έχει ο Θεός γερό mister John Pandazopoulos!

 

 

Διαβάστηκε 101 φορές

VIDEO Gallery

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Συμφωνείτε με την παραχώρηση για 10 χρόνια του δημοτικού σταδίου στην ΠΑΕ Βέροια;