Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2013 19:53

Ζυγουλιάνος: ΄Μεγάλο γεγονός το τουρνουά μπάσκετ δικηγορικών συλλόγων, με τουριστικό αντίκτυπο στην Ημαθία΄

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Παρουσία του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Δημήτρη Ζυγουλιάνου και των μελών της οργανωτικής επιτροπής Ζήση Μ. Πατσίκα, Νίκου Παπαγιάννη, και Παναγιώτη Πασά έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στα γραφεία του συλλόγου η συνέντευξη τύπου με την ευκαιρία της έναρξης του τουρνουά μπάσκετ Δικηγορικών συλλόγων Ελλάδας και Κύπρου.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος κ. Ζυγουλιάνος τόνισε τη σημασία του τουρνουά, το οποίο θα φιλοξενήσει στη Βέροια και τη Νάουσα πάνω από 250 άτομα και ό,τι αυτό συνεπάγεται. «Για μας είναι ένας θεσμός που όλα αυτά τα χρόνια μας έδωσε και μας δίνει τη δυνατότητα ανάπτυξης δεσμών φιλίας μεταξύ των συναδέλφων, σύσφιξης των σχέσεων σε συλλογικό επίπεδο. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και σας ευχόμαστε να έχετε μία ευχάριστη   διαμονή», είπε ο πρόεδρος.

Ευχαρίστησε τη δήμαρχο Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου που «από την πρώτη μέρα που της θέσαμε το θέμα και τη διοργάνωση είναι στο πλευρό μας», τον πρόεδρο του ΚΑΠΑ κ. Παυλίδη που και αυτός έδειξε ενδιαφέρον με την τοποθέτηση στο ΔΑΚ Δ. Βικέλας κλιματιστικών , τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Καραπαναγιωτίδη, τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Σαρηγιαννίδη Στάθη, τον δήμαρχο Νάουσας κ. Καραμπατζό  Επίσης την οργανωτική επιτροπή του τουρνουά  και πολλούς εθελοντές συναδέλφους, τον προπονητή της ομάδας της Ημαθίας κ. Πουρλίδα που αφιλοκερδώς προσφέρει τις υπηρεσίες του, και φυσικά όλους τους χορηγούς αφού χωρίς αυτούς τα πράγματα θα όταν δύσκολα.

Στη συνέχεια έγιναν τοποθετήσεις από τους κ. Παπαγιάννη, Πασά και Ζ. Πατσίκα με αναφορά στην ιστορία του τουρνουά. Διοργανώθηκε για πρώτη φορά απο τον Σύλλογο Αριστοτέλης της Θεσ/νίκης το 2008, με 8 ομάδες ενώ φέτος στο 6ο τουρνουά που διοργανώνει ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας μετέχουν 14 ομάδες.

 

Οι ομάδες που συμμετέχουν στο τουρνουά.

Στο τουρνουά μπάσκετ Δικηγορικών συλλόγων συμμετέχουν 14 ομάδες: Αθήνας, Αριστοτέλη (Θεσ/νίκης), Βέροιας, Γιαννιτσών, Ηρακλείου, Θέμιδα (Θεσ/νίκης), Λάρνακας, Λεμεσού, Λευκωσίας, Πάτρας, Πειραιά, Ρόδου, Χαλκιδικής και Σερρών. 

Β.Β.

Διαβάστηκε 113 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Συμφωνείτε με την παραχώρηση για 10 χρόνια του δημοτικού σταδίου στην ΠΑΕ Βέροια;