Τρίτη, 02 Ιουλίου 2013 19:50

Με Πανιώνιο πρώτο φιλικό τα Λευκάδια. Κοντά σε συμφωνία Νεόκαστρο-Τερζής

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας των Λευκαδίων  με τον προπονητή Νίκο Παπανώτα να στέλνει προσκλητήριο για την πρώτη προπόνηση για τις 8 Ιουλίου. Όπως μας δήλωσε  ο νεαρός κώουτς η ομάδα θα είναι πανέτοιμη μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος από απόψεως φυσικής κατάστασης και φιλικών παιχνιδιών.

Μάλιστα υπάρχει πρόταση από την ομάδα του Πανιωνίου που θα προετοιμάζεται στα 3-5 Πηγάδια για φιλικό αγώνα στις 15 Ιουλίου σε γήπεδο που θα ορισθεί αργότερα. 

Επίσης παραμένει στην ομάδα για μία ακόμη χρονιά ο έμπειρος επιθετικός Χρήστος Πίτος, με στόχο να βοηθήσει και τους νέους παίκτες που θα έρθουν στον σύλλογο.

 

Κοντά σε συμφωνία Νεόκαστρο και Τόλης Τερζής

Το αργότερο μέχρι αύριο Πέμπτη θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία του Νεοκάστρου με τον έμπειρο τεχνικό Τόλη Τερζή για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.  Ήδη έχουν γίνει οι σχετικές συζητήσεις με τον πρόεδρο Στέργιο Μπούθα και τον γενικό αρχηγό Άρη Βενιόπουλο και υπάρχει η θέληση να κλείσει η συμφωνία. 

Ο πρόεδρος της ομάδας θέλει να ολοκληρώσει το σχήμα του νέου διοικητικού συμβουλίου όπου θα συμπεριληφθεί και ένας οικονομικός παράγοντας που θα στηρίξει την ομάδα ώστε να πρωταγωνιστήσει και στο νέο πρωτάθλημα.

Διαβάστηκε 163 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Συμφωνείτε με την παραχώρηση για 10 χρόνια του δημοτικού σταδίου στην ΠΑΕ Βέροια;