Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2013 18:48

Ας απολύσει πρώτα ο Σαμαράς τους γιους και τις κόρες των βουλευτών που διορίστηκαν από το παράθυρο στη Βουλή

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Υπερδιπλασιάστηκαν την τελευταία δεκαπενταετία οι υπάλληλοι της Βουλής και από 900 έγιναν 2.000 και βάλε! Αυτούς δεν τόλμησε να τους αγγίξει ποτέ ο κ. Σαμαράς. Δεν τόλμησε να αγγίξει την κόρη του κ. Πάγκαλου, τις κόρες του κ. Πολύδωρα και όλο αυτό το διακομματικό υπουργικό-βουλευτικό σόι που διορίστηκε εκτός ΑΣΕΠ από τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες της Βουλής.

Δεν τόλμησε να αγγίξει τους γιους και τις κόρες των βουλευτών που διορίζονταν στο δημόσιο, μέχρι πριν από λίγα χρόνια.

Δεν τόλμησε να αγγίξει τους χιλιάδες αργόσχολους των υπουργείων, οι οποίοι συναθροίζονται στο κλεινόν άστυ, διορισμένοι εκτός ΑΣΕΠ, από τους υπουργούς  ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Από εκεί ας αρχίσει την εκκαθάριση του δημοσίου τομέα ο κ. Σαμαράς. Και μετά ας προχωρήσει και στους δημοτικούς αστυνόμους και τους σχολικούς φύλακες.

Το γραφειοκρατικό κράτος, όπως οι "συνάδελφοι" κτυπούσαν την κάρτα των κολλητών τους, που δεν πατούσαν ποτέ στην υπηρεσία, το κράτος όπου έπαιρναν άδεια λοχείας οι... άνδρες, το κράτος όπου κανένας προϊστάμενος δεν μπορούσε να αλλάξει τομέα στους υφισταμένους του, το κράτος όπου τα πάντα ήταν προσωποπαγή  και οι υπάλληλοι άφηναν τα σακάκια τους στις καρέκλες για να κάνουν τα ψώνια τους στην αγορά, έχει βαρέσει φαλιμέντο.

Μα κυρίως έχει βαρέσει φαλιμέντο το κράτος της διαφθοράς, της μίζας, το κράτος-φακελάκι, το κράτος-κοπάνα, το κράτος-ευθυνοφοβία, το κράτος-τεμπελιά, το κράτος υψηλόμισθων, το οποίο έφερε τα απίστευτα ελλείμματα, που πληρώνει ο ελληνικός λαός.

Ας κοιτάξει όμως ο κ. Σαμαράς τα του οίκου του. Κυριολεκτώ. Ας κοιτάξει πόσους βόλεψε ο ίδιος από τις... μπαλκονόπορτες στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Πόσους βόλεψε στη Βουλή, στα πολιτικά του γραφεία. Πρόσφατο παράδειγμα ο διορισμός του κουμπάρου του στην ΕΡΤ με 3.500 μηνιάτικο.

Ας ξεκινήσει λοιπόν ο κ. πρωθυπουργός από το πολιτικό σύστημα που κυριολεκτικά βρωμάει ρουσφέτι και συναλλαγή και μετά ας φτάσει και στους πληβείους του δημόσιου τομέα.

Εκεί να τον χειροκροτήσουμε όλοι. Αλλιώς δεν δικαιούται δια να..ομιλεί, όπως έλεγε και ο Μένιος Κουτσόγιωργας, τον οποίον ο κ. πρωθυπουργός σίγουρα "αγιοκατατάσσει" αφού και αυτός βρίσκεται στο ...νέφος των μεγάλων ηγετών της αλλαγής.

Ο κολλητός του Ανδρέα ήταν άλλωστε, διατί να το κρύψωμεν άλλωστε, που θα λέει τώρα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Ξέρετε ντε, ο αδερφός της Ντόρας, για την οποία ο κ. πρωθυπουργός μάλλον ξέχασε τα όσα... έσουρνε, σε εκείνο το πολυθρύλητο γεύμα στη "Ρέμβη" της Βέροιας, μόλις 2,5 χρόνια πριν!

Διαβάστηκε 144 φορές

2 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου
    Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2013 22:26 δημοσιεύθηκε από Θ.Ελευθεριάδης

    Αγαπητέ κ. Προκοπίου. Δεν γνωρίζω αν ανήκετε στο προσωπικό της Βουλής που εισήλθε από τις...μπαλκονόπορτες στην θέση του. Αν υπερασπίζεστε τον κ. Σαμαρά για τις θέσεις του καλώς το κάνετε.
    Από εκεί και πέρα, Επειδή με θεωρείτε απαίδευτο και προφανώς τον εαυτό σας πεπαιδευμένο θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι ποτέ δεν γράφουμε σημειώματα ή σχόλια με κεφαλαία γράμματα και φυσικά το "λαικίζεται" του σχολίου σας, που απευθύνετε προς εμένα γράφεται ως λαϊκίζετε.
    Φιλικά Θόδωρος Ελευθεριάδης
    Υ.Γ Ως πεπαιδευμένος ανήρ που είστε μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσετε , εκτός των γραμματικών, και τις συντακτικές σας γνώσεις, αφού το κείμενο σας δεν βγάζει νόημα!

  • Σύνδεσμος σχολίου
    Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2013 19:43 δημοσιεύθηκε από giannis prokopiou

    ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΔΕΡΦΕ! ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΖΕΙ. ΕΣΕΝΑ ΟΙ 1000 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΑΝ; ΦΤΑΝΕΙ Ο ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΡΕ ΑΠΑΙΔΕΥΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ. ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΛΑΙΚΙΖΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ. ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ. ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΡΕΥΝΑ ΜΙΛΗΣΕΣ ΜΕ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΥΤΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΜΕΣΟ ΘΑ ΓΡΑΦΑΤΕ ΤΑ ΧΡΗΣΤΙΚΑ (εφημερευοντα νοσοκομεια και φαρμακεια) ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΣΑΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΣΤΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΗΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΩΝΕΤΕ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΑΜΘΑΣΜΕΝΑ. ΚΑΛΟΣ Ο ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ!!!!!!!!!!! ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΟ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΕ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

NEWSROOM

  1. Τρέχοντα Νέα
  2. Προτάσεις

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Συμφωνείτε με την παραχώρηση για 10 χρόνια του δημοτικού σταδίου στην ΠΑΕ Βέροια;